top of page
  • juweeltjevaniets

De wedstrijd van Stichting-meg "Juweeltje van iets" gaat van start.

"Creëer Pracht uit Afval: Doe mee aan de Ultieme Upcycling Uitdaging!"

Ben jij creatief en milieubewust? Dan hebben we een geweldige uitdaging voor jou! Duik in het afval en ontdek de verborgen schatten van jouw stad. Doe mee aan onze opwindende wedstrijd en transformeer afval in prachtige juwelen. Laat zien dat afval niet waardeloos is en maak kans op geweldige prijzen! Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan is deze uitdaging speciaal voor jou!

Ontketen je Creativiteit Heb je een passie voor sieraden maken en wil je je creativiteit de vrije loop laten? Dan is dit jouw kans om te schitteren! Laat je fantasie en handigheid de boventoon voeren terwijl je iets moois en unieks creëert. Verleg je grenzen en bewijs dat upcycling niet alleen duurzaam is, maar ook een prachtige kunstvorm kan zijn.

Transformeer Afval tot Schatten Het doel van de wedstrijd is om een draagbaar juweel of sieraad te maken van afvalmateriaal. Laat je verbeelding de vrije loop en maak iets dat mens en dier kunnen dragen. Gebruik je creativiteit om afval om te toveren tot iets waardevols en unieks. Ontdek het mooie in het waardeloze.

Regels en Beloningen Houd je aan de voorwaarden van de wedstrijd, zoals het zelf vervaardigen van het juweel en het gebruik van hergebruikt afvalmateriaal. Ben jij die jongere tussen de 12 en 18 jaar? Woon, zit je op school, of ben je in clubverband verbonden aan Sittard-Geleen of Born, dan zijn we op zoek naar jou.Stuur je creatie in volgens de aangegeven deadline en maak kans op geweldige prijzen. Onze jury van experts zal de 20 mooiste items selecteren en op 17 december vindt er een spannende modeshow plaats waar de ontwerpers hun creaties zullen presenteren. We hebben fantastische prijzen voor de top drie, en zelfs een publieksprijs waar het publiek een stem heeft in het kiezen van hun favoriet.

Samen voor een Goed Doel Naast het vieren van creativiteit en talent, gaat het prijzengeld naar een goed doel. Door het overhandigen van het prijzengeld aan de Dierenbescherming in Born, dragen we ons steentje bij aan het beschermen van onze geliefde dieren. Samen kunnen we een positieve impact maken, niet alleen met onze creaties, maar ook met onze steun aan het goede doel.


19 weergaven
bottom of page